larisa scrie:deci nu mai rezist.. in aprilie anul asta am descoperit prima pata..acum, 4 luni dupa, sunt plina de pete pe corp, in jurul buzelor, pe frunte.nu-mi vine sa cred ca ma albesc pe zi ce trece..am incercat de toate..vitix, gel, pastile, betacaroten, mi-am cumparat chiar si lampa nuvb.. a trecut o luna de cand o folosesc..iar acum petele se vad din ce in ce mai rau..nici urma de bronz, pur si simplu ma albesc direct.. cand ma uit la pozele din vacante mi se face rau.. eram mai mereu bronzata..nu inteleg cum de mi-a aparut acum la 24 de ani asa dintr-data..a devenit un chin sa ies din casa, sa ma pregatesc dimineata pentru job, sa ma machiez zi de zi sa nu se vada diferenta de culoare..nu pot trai asa
Andrei24 scrie:Salut! Ma numesc Andrei si din pacate ma aflu in aceasta comunitate restransa a bolnavilor de vitiligo.Nu imi este rusine de aceasta boala, ci imi este SILA!efectiv imi este scarba! AS dori sa stiu daca este un tratament 100% eficitent , nu doar povesti. Am luat o vreme vitix tablete+gel dar nu pot avea rabdare cu lunile pana imi trece. Va rog sa imi spuneti daca stiti un tratament cat de scump sa fie dar aiba MACAR 70 % SANSE de vindecare! Multumesc anticipat! Mersi!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori