de ziper » Mar Ian 19, 2010 6:30 pm
Timpul de utilizare poate creste şi la faţă.
Dacă pielea se obişnuieşte şi nu se înroşeşete poţi chiar pe faţă să expui cu un timp maxim de 5 minute. Tu hotărăşti.
În momentul când obţii pigment trebuie să insişti, să fii perseverent.
Am mai postat în legătură cu uleiul de măsline. Cred că poate mării, ca o lupă concentrarea razelor solare, dar, nu există nici un studiu ştiinţific pe această temă. Nu cred că uleiul de măsline are vreun rol în repigmentare.
Nu cred că au usturoiul, ceaiurile sau ţelina utilizate direct pe piele sau consumate (proprie experienţă- citiţi si secţiunile codul naturist), darmite uleiul de măsline au vreun rol. Uleiul hidratează pielea, îi măreşte elasticitatea etc., dar nu repigmentează.
M-am gândit şi eu să-l folosesc ,,ca lupă" pentru a micşora timpii, dar nu există, repet, nici un experiment. Dacă ai timp şi nervii poţi încerca şi ne ţii la curent.
În plus poţi obţine rezultate pe alte căi dar folosind mai multe procedee şi tratamente nu şii care sunt ,,de vină". De asemenea pentru a fii veridice orice cercetări trebuie să să desfăşoare pe un grup de persoane şi nicidecum personal.
L a început, acum vreo doi ani am folosit şi eu de toate:tratamente naturiste, alopate, homeopate etc., DAR am văzut rezultate la utilizare Novitil + Soare şi parţial Novitil + lampă atât.
Personal un rol important l-a avut eliminarea sau reducerea factorilor de stress. Este greu dar nu imposibil.
Succes!