de ziper » Vin Apr 30, 2010 5:43 pm
Rezultate am obţinut utilizând novitilul la faţă. La contactul bărbie - gât am avut două pete simetrice, fiecare cât o nucă ce s-au dezvoltat progresiv timp de 1,5 ani. Petele erau acoperite în întregime de fire albe şi bineânţeles culoarea pielii era albă.
După un an de tratament am reuşit să le rezolv. Culoarea este naturală 100%, iar firele albe mai există ici şi colo dar disiminat fără a ocupa suprafeţe compacte pe fostele pete. În prezent firele negre predomină şi mă aflu într-un curs pozitiv. Aceste rezultate le-am obţinut folosind novitil+soare, până în septembrie 2009. Urmând acelaşi tratament pe degete mâini şi picioare nu am obţinut rezultate.
Pe perioada iernii am utilizat lampa + vitiless, achiyiţionat la acelaşi preţ şi de la acelaşi distribuitor. Conform datelor oferite de prospect şi persoana de contact este acelaşi produs, întradevăr fabricat în Spania nu Canada, doar este vorba despre un nume comercial european. Pe perioada iernii nu am avut rezultate sau nu am fost consecvent. Pe faţă am urmat un tratament de întreţinere, dar în celelalte zone nu s-a întâmnplat nimic. De două ori în noiembrie şi ianuarie am obţinut pigmentare pe două pete simetrice de pe scrot, cele mai mari ca suprafaţă prin obţinerea de zeci de punctuleţe de pigmentare, pe care le-am pierdut. Acest proces a fost obţinut utilizând lampa+vitiless. Undeva am greşit dar nu ştiu unde. Aceiaşi pigmentare fără finalizare am obţinut-o şi în iarna anului 2008+2009 utilizând lampa + novitil. Ceva imi scapă.
Oricum am avut rezultate dar cum am prezentat în prima fază m-am expus mult la soare, insă cu multe satisfacţii.
Nu ştiu cum funcţionează vitiless-ul pe timpul verii, pe scrot imi este greu să mă expun timp indelungat.
Dacă foloseşti acest produse fără soare sau lampă egal cu zero.