Magazinul de lampi UV pentru tratamentul vitiligo

discutii despre tratamentele cu UVA si nbUVB
Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Mesajde teo » Mar Dec 05, 2006 1:19 pm

Si dl. dr. Nedelcu mi-a recomandat sa o iau, in caz ca pot. Nu stia ca au aparut pe piata (dar uite ca inca nu au aparut), insa mi-a recom. sa fac pUVA sau nUVb.
teo
Moderator

Mesajde cos » Vin Dec 15, 2006 12:23 am

mircea, o estimare pentru cand o sa fie gata magazinul ? ianuarie, februarie, martie ?
cos

Mesajde teo » Vin Dec 15, 2006 9:51 am

Si la ce pret, ca vad ca pretul initial de 9 800 000 lei nu mai apare...
teo
Moderator

Mesajde alina » Mie Ian 17, 2007 9:07 pm

Buna Mircea ! As dori sa stiu cand pot cumpara lampa uvb si la ce pret .
Multumesc.
alina

Mesajde mircea » Joi Ian 18, 2007 9:12 am

@alina
Cat mai curand. Urmareste acest topic pentru vesti despre lansare.
@teo
pretul va fi apropiat de cel afisat initial.
mircea
Administrator

Mesajde teo » Joi Ian 18, 2007 9:27 am

Bine Mircea, asteptam, ce sa facem! !!
teo
Moderator

Mesajde alina » Mar Feb 13, 2007 11:24 pm

Buna din nou ! Ce se-ntimpla cu lampa asta uvb ?Ce oprelisti sunt??Ma gandesc si eu ca perioada asta ar tocmai buna sa-ncep tratamentul pana la vara cand as pleca si eu intr-o excursie in care nu mi-as permite sa car lampa dupa mine . Sunt cam disperata numai cand ma gandesc la disconfortul din vara cu vitiligo, cred ca intelegi dorinta mea ..numai cand vad rezultatele tale si prind aripi. As vrea sa stiu Mircea daca soarele ma poate afecta daca in acelasi timp as urma si tratamentul cu uvb?!
alina

Mesajde mircea » Lun Feb 19, 2007 1:27 am

Daca soarele te poate afecta in timpul tratamentului ? Nu, pentru ca oricum ca bolnav de vitiligo nu trebuie sa te expui deliberat la soare, mai ales fara crema UV cu factor crescut de protectie. Expunerea la soare poate fi un element declansator pentru aparitia petelor si sigur nu iti doresti altele noi.
Urmareste forumul pentru vesti despre lansarea magazinului online.
mircea
Administrator

Buna

Mesajde m » Mar Feb 27, 2007 8:12 pm

vreau si eu mai multe informatii despre lampa UV ..
va rog... :(
m

Mesajde teo » Vin Mar 02, 2007 9:30 am

Buna Mata Mica,

Eu cred ca cele mai bune informatii despre lampa le gasesti pe acest site, la rubrica ,,Lampa nUVB'', pe pagina de start!!
Eu stiu ca e mai eficienta decat pUVB si pigmentul e mai stabil, si efectele adverse sunt mai mici, dar nu chiar toti pacientii raspund la tratamentul cu raze!
teo
Moderator

Mesajde alina » Dum Mar 04, 2007 12:26 pm

Buna! Vreau sa stiu daca lampa uvb se va putea achizitiona de catre o firma sau numai de catre persoane fizice?..si daca se poate da un termen aproximativ pana cand se va deschide magazinul...stiu ca suntem in Romania si probabil formalitatile dureaza mai mult decat ar trebui in mod normal....
alina

Mesajde bobaliv » Vin Mar 09, 2007 8:34 am

editat Mircea: fara linkuri catre situri comerciale. Regulamentul forumului: http://vitiligo.ro/forum/viewtopic.php?t=2
bobaliv

Mesajde alina » Vin Mar 09, 2007 5:54 pm

editat Mircea: fara linkuri catre situri comerciale. Regulamentul forumului: http://vitiligo.ro/forum/viewtopic.php?t=2
alina

Mesajde bogdan laurian » Joi Mar 22, 2007 10:55 am

pana apare lampa, poate fi aceasta inlocuita cu expunere la razele solare?
bogdan laurian

Mesajde teo » Joi Mar 22, 2007 12:40 pm

Eu zic ca da, daca folosesti Melaoline poti sta la soare 20-25 min/zi, dar nu in orele maxime. Dar rezultatul nu e acelasi.
teo
Moderator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Terapia UV