bangy scrie:Am nevoie si eu urgent de lampa asta am facut rost (cu greu) de 100$ deci bani am dar nu stiu de unde sa o cumpar........ dak mai are cineva bunavointa sa ma ajute sa o faca pls!!!!!! Am nevoie urgent de lampa.
teo scrie:Apropos de lampi nUVB, am gasit-o pe un site american. Se poate comanda de acolo, dar costa 650 USD + 138 USD cheltuieli de transport. Deci nu costachiar cum zicea cineva, adica cat o masina! O sa dau URL-ul site-ului, daca e cineva interesat!
elena scrie:bangy scrie:Am nevoie si eu urgent de lampa asta am facut rost (cu greu) de 100$ deci bani am dar nu stiu de unde sa o cumpar........ dak mai are cineva bunavointa sa ma ajute sa o faca pls!!!!!! Am nevoie urgent de lampa.
Salutare!
Am gasit lampa si in Romania, costa cam 11 milioane si e aceeasi care costa sute de dolari in Australia. Este adusa din Germania. Intrebarea mea este se merita sa dam 11 milioane, poate sa spuna cineva ca este eficienta? Adica pozele sunt incurajatoare, dar pentru maini fucntioneaza? Eu cu Oxoralen, ma ard, arata nasol o perioada, dar sa spunem ca trece, nu se mai intinde, dar cu lampa imi ia cam un an sperand ca nu se mai intinde. Asa si cu Vitix, mi-am luat, dar innebuneam sa vad pata aia alba pe fata, asa ca ma ard putin, dar macar trece. N-am timp sa stau 6 luni pana vad o imbunatatire, ca sa nu mai spun ca parca ma decolorasem si pe langa. Poate ne incurajeaza cineva si ne spune ca intradevar este eficienta lampa, si ne luam cu totii, ce mai sunt 11 milioane la disperarea noastra.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori