eu am cumparat melagenina plus de pe ebay prin paypall,e mult mai sigur prin paypall pt ca iti garanteaza 1000€ despagubire in caz de vreo neregula,iar produsul nu a fost falsificat,em inteles ca se dau si tepe cu melageniana,ca ar fi falsificata...eu mai combin cu vitix gel ca sa nu se obisnuiasca petele doar cu melagenina,imi aplic una dintre ele inainte de lampa cu vreo 10-20 min iar pe cealalta inainte de culcare...
teo,nu prea sunt sigura de denumire,dar e ceva cu melatonine,e incredibil cat m-am bronzat,vineri a fost ultima zi de expunere la soare iar eu sunt super bronzata,pot spune ca mi-au aparut alunite dupa chestia asta,le-am analizat,sunt ok,iar petele s-au modificat,unele au pigment exact prin centru,arata ca un ou prajit

dar macar au avut bunul simt sa reactioneze...o sa ma reantorc la mare pe la sf lui august cred si o sa ma gandesc bine dc mai folosesc serul,pot sa mai spun ca nu am protejat petele,am aplicat doar vitix gel si vad ca nu am avut probleme,sunt rezistente,din cauza asta cred ca nu se repigmenteaza pt ca sunt incapatanate ca stapana