de camy777 » Vin Iul 24, 2009 2:23 am
teo,melagenina am cumparat-o cu vreo 80euro anul trecut,cred ca e mai ieftina acum....cred ca mai bine e vitix gel inainte de expunere si melag. inainte de culcare si apoi invers..apropo cu acel ser,nu l/am mai folosit de vinerea trecuta,dar vad ca petele acelea care s-au pigmentat in interior si aratau ca un ou se tot schimba si nici macar nu am mai fost la soare si nici lampa nu am ami folosit-o pt ca sunt plecata si nu am luat-o,pigmentul din mijlocul petelor se inchide tot mai mult la culoare si ma enerveaza,sunt multe dintre ele asa,pigmentul dint mijloc e mult mai inchis la culoare decat culoare pielii..partea buna e ca bordurile petelor se mai inchid si fara sa ma expun,nu stiu ce sa cred..am dat 150 euro pe sticluta cu ser,o groaza de bani,dar am vrut sa incerc,maine o sa vb cu persoana care l/a adus sa intreb sigur cum se numeste,serul are 20 de shoturi,20 de reprize,o zi da una nu,iar cand iti faci unul tre sa te expui..in septembrie o sa fac analize la sange ca sa vad cum am colesterolul si o sa vad dc totul e ok,dc serul a avut vreun efect advers,eu ma simt bine,nu am avut probleme,nu am simtit nici o diferenta..sa vedem....o sa te tin la curent dupa ce o sa vb cu persoana resp...xxx