Tehnic vorbind cauzele declansatoare s-au inrautatit in ultima vreme...si am resimtit asta in aceasta mini vacantza (care la mine a durat o saptamana si jumatate

). Nu am mai luat pastilele si o pata mi s-a marit. Acum nu vreau sa par un obsedat care daca nu isi ia pastilele sufera rau

dar am cam exagerat cu unele mancaruri care apar si pe listele de alimente interzise....deh asa e in vacanta... Eu tind sa cred ca boala asta te prinde intr-un cerc vicios...cu cat ai mai multe pete...devii mai deprimat/rusinos...si din aceasta cauza apar altele noi. Asa a fost la mine si ma bucur ca am iesit din acel cerc vicios. Pentru ceilalti, care au alte cauze declansatoare nu stiu cum se poate stopa evolutia dar stiu ca am citit acel articol si am incercat extractul din planta asta si nu am patit nimic rau....ba mai mult m-am recolorat mai rapid decat inainte.
Nu sunt aici ca sa fac reclama...desi daca as descoperi ceva care sa functioneze garantat pentru toti fiti siguri ca as posta imediat aici...din nefericire acel moment este inca un vis foarte frumos...pana la realitate sa speram ca nu mai dureaza mult...doar este secolul 21