de gettutza » Lun Oct 18, 2010 11:01 pm
Buna.
Ma numesc Geta, sunt noua pe acest site si eu fosta pacienta a dr. Nedelcu.Sunt din Baicoi, orasul natal al dr.Nedelcu si aici e fffff renumit. Acum 5-6 ani am fost la dumnealui insotind o prietena. Pe vremea aceea era un adevarat chin sa intri la cabinetul particular de pe Veronica Micle in sensul ca nu conta doar programarea ci si lista de ordine. Trecem peste acest inconvenient, prietena mea are vitiligo si mergeam lunar la cabinet pentru consult si tratamente. Vreau sa va spun ca dupa 8 luni, timp in care prietena mea a cheltuit ffff multi bani nu a inregistrat nici cea mai mica ameliorare a bolii. Mai mult, eu insotind-o am zis sa profit si eu ca ajund la dumnealui si sa-i cer sfatul pentru ca desi aveam 27 de ani de vreo 2 ani ma confruntam cu o acnee. Dl doctor mi-a prescris roacutane si crema skinoren. Am luat timp de 6 luni tratamentul (dar veneam lunar la consult si lunar faceam analize pt.ca roacutanul e fff puternic) . Pe perioada tratamentului fata se curatase bine, nu mai aveam probleme dar dupa ce am incetat sa mai iau pastile problemele au revenit mult mai grave. Am fost iar la dl doctor si mi-a zis ca daca mai fac o cura de roacutane de 3 luni ma asigura ca imi trece. Asa am facut am mai luat 3 luni tratament, din nou aceiasi problema pe perioada tratamentului ffff bine, dupa cel il opream problemele apareau mai grave. Nu are rost sa va spun ca nu imi ajungea leafa mea de contabil pe o luna pe tratament+drum+consultatie+creme+analize. Cine a luat roacutane stie ce scumpe sunt.Era cam asa 600 pastilele+ 100 consultatia+ 100-200 analizele+60 drumul in total se ajungea lunar la 1000 ron in bani vechi 10 milioane .
Mi-a mai prescris si diane 35 dar nu le-am luat pentru ca de cativa ani incerc sa fac un bebe.
In ce stadiu sunt acum ???????????? Am 33 de ani si problema cu acneea este mult mai grava decat atunci cind i-am cerut consultatie dr.Nedelcu.
Nu vreau sa ii contrazic pe cei care spun ca dr Nedelcu este un medic fffff bun, am vazut cv-ul dansului ,dar in cazul meu nu a reusit sa ma faca bine.