Acum o sapt.am comandat Melagenina Plus,iar vineri deja o aveam,asa ca duminica am inceput pentru a doua oara tratamentu cu vitix crema dimineata pentru ca,dupa aplicare petele se pot acoperi cu orice machiaj,iar seara folosesc lampa(lampa folosind-o odata la doua,trei zile) apoi aplic Melagenina pentru ca,dupa aplicarea acestui produs nu este recomandata aplicarea vreunui produs cosmetic.Aplicarea acestui produs este foarte rapida si intra foarte repede in piele datorita alcoolului pe care il contine;nu necesita masajul..pe prospect scrie ca nu necesita folosirea lampii sau a soarelui,iar repigmentarea este foarte rapida,iar in trei saptamani deja ai rezultate bune si nu are efecte adverse si se poate combina cu orice crema,dar sa fie un interval de vreo opt ore intre..
Daca cineva a folosit acest produs,va rog frumos sa imi spuneti daca intr-adevar este chiar asa de rapid..am reusit sa scap de ceva pete si sa l-e micsorez pe celelalte cu vitix+crema,dar asta s-a intamplat in cateva luni