Propun: rezultate pozitive cu lampa nUVB ?

discutii despre tratamentele cu UVA si nbUVB
Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Mesajde anne » Mar Sep 09, 2008 2:04 pm

Nu ati incercat si cu Novitil combinat cu lampa?
Daca a incercat cineva as vrea sa-mi spuna si mie. Eu am Vitiligo de 18 ani,acum am 25 si am incercat toate tratamentele posibile,inclusiv 4 ani grei de tratamente la Bucuresi pe Str. Veronica Miclea la Dr. Nedelcu(apropo foarte costisitor omul).Am renuntat pt ca era foarte toxic si am ajuns sa imi imbolnavesc ficatul. Momentan boala mea este stabila de vreo 10 ani,dar sunt foarte constienta ca poate recidiva in orice moment. Am descoperit anul trecut unguentul novitil,care are rezultate multumitoare in combinatie cu soare, dar necesita foarte mult timp liber si mult soare, asa ca m-am gandit sa-mi cumpat o lampa,dar nu stiu daca functioneaza in combinatie cu novitil pt ca la mine Vitix crema nu a functionat deloc,iar tablete nu mai pot sa iau din cauza ficatului. Astept raspunsurile voastre.
anne

Mesajde anne » Mar Sep 09, 2008 2:11 pm

Cand se deschide magazinul de lampi, Mircea.Are rost sa achizitionez una din alta parte sau sa mai astept?
Avand in vedere ca tu ai folosi UVB , poate ne dai si sugestii care lampa ar fi mai potrivita pt. noi,cei cu BIG V.
anne

Mesajde bogdan » Mar Sep 09, 2008 2:59 pm

novitil fara soare = NULL
bogdan

Mesajde anne » Mar Sep 09, 2008 3:19 pm

Si cu vitix functioneaza?
anne

Mesajde teo » Joi Sep 25, 2008 9:38 am

La mine Vitix gel+lampa nUVB=rezultate exceptionale
teo
Moderator

Mesajde moonwalk » Joi Sep 25, 2008 11:06 am

hmmz...eu folosesc novotil plus lampa acum...sa vad ce rezultate voi obtine...soare nu prea mai am de unde in perioada asta a anului :P
moonwalk

Mesajde adyady666 » Lun Sep 29, 2008 1:32 am

buna seara

fac si eu parte din grupul celor cu vitiligo si am urmat un tratament cu laser in urma cu vreo 2 ani care a oprit boala, cel putin asa cred pt ca nu au mai iesit petele de atunci

boala o am de vreo 7-8 ani , am folosit si vitix pt cateva luni insa acuma am decis sa ma interesez mai mult despre tratamentul bolii pt ca nu am avut timp pana acum fiind mai mereu plecat

as dori niste recomandari cu ce ar fi bine sa incep tratamentul inapoi si daca vitix tablete are aceleasi influente ca vitix gel pt ca mi-ar veni mai usor sa iau tabletele decat sa masez mereu petele cu gel

a 2 a intrebare , cam cat mai costa o lampa uvb care am vaz ca a ajutat multa lume

in principiu ma intereseaza un tratament mai sigur pana reusesc sa mi procur lampa

multumesc anticipat
adyady666

Mesajde teo » Lun Sep 29, 2008 8:39 am

Vitix tablete se completeaza cu Vitix gel, deci trebuie sa le iei impreuna. Asta e, iti faci timp si iti dai cu gel dim si seara. Gelul repigmenteaza, tabletele stabilizeaza boala.
Tabletele se iau o tableta/zi in prima luna, apoi 2 tablete/zi timp de mai multe luni.

Cat despre lampa, sunt mai multe persoane pe site care iti pot spune cum au cumparat-o. Eu am dat 500 EUR, dar pe altii au luat-o la preturi de aprox 1 200 RON.
teo
Moderator

Mesajde adyady666 » Lun Sep 29, 2008 8:44 am

ms de raspuns

da, am citit pe site si am vazut ca printr-o anumita doamna Elena ori acum vad ca este si magazinul forumului

intrebarea este daca pretul a ramas acelasi, pt ca acelasi pret l-am obs intr un post din 2007

@am vazut ca a aparut novitil si tot se aude ca e mai recomandat decat vitix

as dori niste recomandari cum e mai bine .... sa incep cu vitix gel + comprimate sau sa astept pana reusesc sa-mi procur lapma dupa care sa incep tratamentul mai in forta?

app mentionez ca am 2 pete pe fata una ceva mai mica si alta putin mai mare care e prin jurul nasului si a buzei, insa numai pe o parte a obrazului
apoi mai am niste pete pe laba piciorului si cam atat
adyady666

Mesajde teo » Mar Sep 30, 2008 8:36 am

petele de pe fata raspund bine la tratament, cele de pe laba piciorului e greu de crezut ca vor ceda.
Avand in vedere ca vine iarna, eu te sfatuiesc sa iti procuri lampa si sa incepi cu Vitix gel, deocamdata. La fata e f. bun.
teo
Moderator

Anterior

Înapoi la Terapia UV