lampa nuvb

discutii despre tratamentele cu UVA si nbUVB
Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

lampa nuvb

Mesajde margareta » Mar Oct 07, 2008 11:26 am

Buna ziua!
Tocmai am primit aparatul dermalight 80 dar nu imi e f clar:se foloseste obligatoriu vitix gel sau da rezultate si asa?
Ce imi recomandati ?(specific faptul ca e vorba de o fetita de 12 ani)
Va multumesc si va doresc sanatate si rabdare !
margareta

Mesajde teo » Mie Oct 08, 2008 8:47 am

Da rezultate si asa, dar e a mai bine cu Vitix gel, deci eu as folosi Vitix gel inainte de exounerea la nUVB>
teo
Moderator

Mesajde mihaela » Joi Mai 07, 2009 11:41 am

nu stiu cat de bune sunt lampile astea de care vb voi ,eu acum nu mai fac tratament dar cand eram mica am facut raze ultraviolete si m-am ars destul de tare,si am renuntat si peste cativa ani mi-a fost afectata vederea,cu toate ca aveam ochelari de soare in timpul sedintelor,acum am astigmatism miopic deci voi purta toata viata ochelari..asa ca nu folositi la fata lampa de care ziceti voi
mihaela

Mesajde teo » Vin Mai 08, 2009 1:46 pm

cand esti mica riscul de iradiere e si mai mare.
Da, si mie cred ca mi-a fost afectata vederea, nu mai vad asa bine mai ales cu ochiul stang, cred ca imi trebuie cam -0.75 la ochelari.
teo
Moderator

:(

Mesajde Eliana9 » Mar Mai 12, 2009 1:30 pm

Am folosit si eu...minunata lampa! De 6 luni ma chinuiesc cu tenul fetei care a fost afectat grav.... arsuri de toata frumusetea, iar acum este ft uscat! Nu stiu ce sa zic. Eu inca nu am petele foarte extinse si oricum as tine lampa tot ajunge sa radieze si pielea neafectata! Asa ...ca...:-s Habar nu am ce sa fac!
nimic nu este intamplator
Eliana9

Mesajde moonwalk » Mar Mai 12, 2009 8:15 pm

poti incerca sa dai cu crema de protectie pe zonele neafectate...e mai dificil dar merge
moonwalk

Re: :(

Mesajde teo » Mie Mai 13, 2009 2:07 pm

Eliana9 scrie:Am folosit si eu...minunata lampa! De 6 luni ma chinuiesc cu tenul fetei care a fost afectat grav.... arsuri de toata frumusetea, iar acum este ft uscat! Nu stiu ce sa zic. Eu inca nu am petele foarte extinse si oricum as tine lampa tot ajunge sa radieze si pielea neafectata! Asa ...ca...:-s Habar nu am ce sa fac!

Nu e chiar asa de rau, cred ca nu ai respectat tu timpul de expunere, si nu l-ai crescut progresiv.
teo
Moderator

Înapoi la Terapia UV