utilizare lampa uv

discutii despre tratamentele cu UVA si nbUVB
Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

utilizare lampa nuvb

Mesajde margareta » Mar Oct 14, 2008 11:26 am

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca lampa trebuie inchisa la trecerea de la o pata la alta si daca persoana care utilizeaza lampa trebuie sa poarte ochelarii de protectie (fiind zone in care e greu sa te descurci singur).
Va multumesc!
margareta

Mesajde moonwalk » Mar Oct 14, 2008 12:51 pm

Depinde de caz...daca ochii au contact prelungit cu lumina de la lampa ai putea folosi ochelarii....in rest nu e neaparat necesar....numai sa nu te uiti la lumina aia si e ok
moonwalk

Mesajde teo » Mar Oct 14, 2008 2:27 pm

Pt siguranta ochelarii se folosesc pe toata durata expunerii la lampa. Chiar daca nu te uiti direct in lampa, radiatii tot intra in ochi daca ai nu ai ochelarii de protectie pe ochi. Privitul catre raze e interzis chiar si cu ochlearii pe ochi, asa sunt de nocive aceste raze.
Deci intai iti pui ochelarii, apoi dai drumul la lampa.
teo
Moderator

Re: utilizare lampa uv

Mesajde manuela » Dum Mai 24, 2009 1:25 pm

intrebare:
in utilizarea lampii pentru pigmentarea zonelor din jurul ochilor se folosesc ochelarii de protectie sau ajunge sa inchizi ochii in timpul expunerii? va multumesc si multa sanatate
manuela

Anterior

Înapoi la Terapia UV