Melagenina Plus

tratamentele pentru vitiligo si eficienta lor

Moderatori: mircea, teo

Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Re: Melagenina Plus

Mesajde ile » Dum Aug 02, 2009 9:21 am

eu am primit melagenina cu buletinul de analize in regula cu tot...ma indoiesc sincer ca nu le fac analize celor carora le extrag din placenta..dermatologii din ramania sunt niste cretini oricum...eu nu m-as lua dupa ei niciodata.
ile

Mesajde camy777 » Mie Aug 05, 2009 6:53 am

Eu cred ca da...nu cred ca e infectata,chiar si in spitale fac mai intai analize apoi separa samgele de plasma...cum ar fi sa ai nevoie de o transfuzie de sange si sa il aduci pe primul donator,ii iei sangele apoi.......... nu cred,mai ales ca vb de un produs medicinal...dc este facut in china,pai atunci sa ne alarmam pt ca de acolo se fac medicamente care sà te otraveasca nu sa te insanatoseasca si pe cutii mai scrie ca sunt fabricate in franta,spania etc...pai da,dc melagenina plus este facuta in china atunci chiar ar trebuii sa n-e alarmam..
Eu am folosit-o mult timp si mi-am facut analizele la sange recent,totul bineeee...si am tot avut contact cu melagenina...
camy777

Mesajde teo » Lun Aug 24, 2009 3:32 pm

Din pacate virusul HIV apare la 6 luni dupa ce a fost contactat, cand apar si anticorpii care lupta contra HIV in organism. Asta e problema, ca in aceste 6 luni, de la contactare si pana la aparitia anticorpilor, indiferent ce analize ti-ai face, virusul HIV nu apare la ele.
Cat despre donatul de sange, se vede ca nu ati donat niciodata: ei se bazeaza mai mult pe declaratia donatorului, decat pe analize. Asa ca te intreaba daca platesti pt servicii sexuale, daca ti-ai schimbat partenera in ultimele 6 luni, daca ai facut sex cu necunoscuti, etc.
Dar riscurile sa te infectezi cu HIV sunt totusi fff mici, parerea mea, chiar daca Melagenina e contaminata, daca nu ai o taietura prin care sa iti intre lichidul in corp, nu te contaminezi.
teo
Moderator

Mesajde camy777 » Lun Aug 24, 2009 11:34 pm

eu donatii nu am facut pt ca sunt anemica si nu este recomandat dar in afara romaniei sunt aparate speciale care detecta o infectie sau vreo neregula in sange..in italia,spania,franta,germani etc exista astfel de aparate si in acelasi timp separa sangele de plasma...nu vreau sa fiu ignoranta,oricum,melagenina o tot folosesc de un an si am tot facut fel si fel de analize,in afara de colesterol si anemie nimic interesant...daca tot e frica asta mai bine sa nu o foloseasca nimeni,e mai bine.Lampa si vitix gel si gata. Oricum,cu vitiligo putem traii dar nu vrem sa murim cu el.
camy777

Mesajde teo » Mar Aug 25, 2009 8:22 am

eu as folosi Melagenina Plus, daca as avea pete pe corp, unde as fi sigur ca nu am mici taieturi sau zgarieturi. Dar pe fata imi e frica, pt ca ma rad zilnic si, daca ma tai cat de putin si apoi dau cu melagenina, si Melagenina mai are si HIV, ala sunt...

De curios de intreb: cam cat ai colesterolul (daca vrei sa ne spui, of course).
teo
Moderator

Mesajde camy777 » Mie Aug 26, 2009 10:48 pm

cat am colesterolul?? pai329 si limita este de 229,deci il am cu o suta peste ,ceea ce este foarte grav,tre sa iau pastile,sa nu mananc nimic gras,sa fac putin sport in fiecare zi..in doua luni am reusit sa-l reduc cu 40% si asta màncànd doar salate si pui cu tratament cu tot,doar paine integrala,totul integral.. :oops:.
camy777

Mesajde teo » Joi Aug 27, 2009 11:16 am

Ohh..mi se pare imens de mult 329. Eu stiam ca limita e de 200, si eu am 190 si imi fac probleme.
tot raul spre bine, ca dieta pt colesterol e cam aceiasi cu cea pt vitiligo, asa ca daca tii una le tii pe amandoua.
teo
Moderator

Mesajde camy777 » Joi Aug 27, 2009 2:26 pm

partea proasta e ca am slabit mult si nu e bine,de tre saptamani am un tratament mai puternic ca sa pot manca mai normal si am reusit sa pun vreo trei kg..sper sa ma ajute si cu vitiligo,cine stie,dimineata iau si pastile cu betacaroten,mi-au fost indicate din cauza ca am lasat lampa si vitixul gel si cand pot ma pun la soare,nu stiu cat ajuta pastilele astea,dar dc mi le-a recomandat......
in doua sapt am programere la doc.dermatolog si la celalalt pt colesterol,sa vedem ce or sa imi spuna...tot spun ca o sa incep iar cu lampa asta dar :oops:
camy777

Mesajde moonwalk » Sâm Aug 29, 2009 10:13 pm

am luat mult betacaroten si vitamina a si chiar si suc de morcovi peste...nu stiu daca ajuta la repigmentare dar daca iei mult ti se inchide pielea la culoare (verificat) plus ca daca iei pra mult risti sa afecteze ficatul. Ai grija deci...
moonwalk

Mesajde teo » Lun Aug 31, 2009 9:55 am

Moonwalk are dreptate: betacarotenul coloreaza piele, dar nu repigmenteaza. E ca si cum ai da cu Viticilor.
teo
Moderator

Mesajde camy777 » Joi Sep 03, 2009 5:34 am

oricum,mai am vreo tre pastile cu betacaroten ramase asa ca l-e termin si gata...maine ma duc sa imi fac analizele la sange,intr-o sapt o sa am rez.,apoi tre sa ma reprogramez la dermatolog pt ca am anulat-o,sunt curioasa cum stau cu colesterolul..o sa incerc sa reiau si tratamentul pt pete..la vitix pastile am renuntat.......voi? cum mai stati cu rezultatele? ceva nou? vreun sfat ceva ? m-am interesat de bioskin in italia,o sedinta costa in jur de 90€ si tre sa stai vreo trei zile,sa-ti faca niste teste in prima zi,iar a doua si a treia zi sa iti aplice acest laser pe pete;este recomandat o data pe luna acest tratament. Cu hotel si tratament te duce la vreo 300 de euro sau 400€ si cu avion ,asa ca sunt prea multi bani ca sa faci tratamentul la fiecare luna.Pacat ca nu il aduce si la noi.
camy777

Mesajde teo » Joi Sep 03, 2009 1:20 pm

eu sunt aproape total repigemntat la fata, mai sunt cateva urme in coltul buzei, dar cedeaza si ele. Oricum nu se mai vad, doar eu le vad ca stiu unde sunt. Cred ca pana pe 30 sept nu se va mai vedea nimic!
teo
Moderator

Mesajde moonwalk » Joi Sep 03, 2009 4:18 pm

cred ca folosesc eu lampa incorect dar nu reusesc sa ma repigmentez deloc la fel de repede ca tine teo...cum faci? mai folosesti si altceva in paralel?
moonwalk

Mesajde teo » Vin Sep 04, 2009 9:39 am

Ideea e sa faci in asa fel incat petele sa se inroseasca cam dupa fiecare sedinta, pt ca doar atunci apar repigmentari masive. Asta inseamna ca razele de la lampa sa cada perpendicular pe pata, in nici un caz oblic. Mai bine faci 3 expuneri in loc de 2, in cadrul aceleiasi sedinte, dar razele sa cada perpendicular pe pata vizata. Eu am ajuns la 1min40 sec, si cred ca peste 1 sedinta voi creste la 2 min.
Mai folosesc Vitix gel, si o pastila de Vitix. In perioada in care foloseam 3 pastile, rez au fost fulminante.
teo
Moderator

Mesajde moonwalk » Vin Sep 04, 2009 10:29 pm

intrebarea mea este urmatoarea...in timp ce foloseai vitix pastile ti-au mai aparut pete noi?
crezi ca pastilele au ajutat la repigmentare?
moonwalk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Tratamente