Bunaa.Am si eu o nelamurire.mi-am facut comanda de un gel din gama forever living..pentru detoxifierea organismului (avand in vedere ca iau melaoline de circa 1 an),dar acum am citit pe el si scrie ca e imunostimulator

.Gelul de Aloe Vera ar putea avea efecte ca:
- imunostimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului in caz de alergii diferite, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale;
- detoxifiant: gelul de aloe vera ajuta la detoxifierea organismului, aceasta purificare ajungand pana la nivel celular. Datorita acestui fapt a fost denumit “detergentul tubului digestiv”;
- gelul de aloe vera regleaza metabolismul, curatand si in acelasi alimentand organismul cu substante esentiale;
- se dovedeste foarte util in problemele articulare, reumatice;
- stimuleaza regenerarea tesuturilor, fiind foarte eficient in caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi;
- probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros;
- si-a dovedit eficienta ca adjuvant in cazul problemelor cardio-vasculare;
- imbunatateste starea fizica si psihica cu efecte majore in: depresie, stres, tulburari de somn, dezobisnuire de alcool, tutun si drog, perioada de convalescenta dupa boli, operatii, nastere;
- pentru omul sanatos asigura o conditie fizico-psihica generala excelenta, fortifica organismul;
- antiinflamator, antibacterian, antiviral;
- grabeste epitelizarea ;
- astringent, analgezic, antitusiv;
- germicid, fungistat, antihelmetic.
Sa continui sa il iau..sau sa incetez?