Salut tuturor,
revin pe site dupa o perioada in care am fost plecat din Buc, si in care m-am tratat intens cu lampa nUVB, Vitix gel+3 pastile Vitix/zi.
Dupa intoarcerea de la mare, dispunerea petelor pe obraz era urmatoarea:
-pata 1=in forma de cruce, de marimea unei prune
-pata 2=in forma de pruna mare
-pata 3=in forma de nuca
-pata 4-cat o unghie, la coltul ochiului
-pata 5=cat o unghie, in barbie
Rezultatele au fost peste asteptarile mele, astfel incat dupa 5 saptamani de lampa situatia se prezinta astfel:
-pata 1= 50% repigmentata
-pata 2= 90% repigmentata
-pata 3= 80-100% repigmentata
-pata 4=10% repigmentata
-pata 5=100% repigmentata
Sincer, nu ma asteptam ca totul sa mearga asa de bine, avand in vedere ca de data asta m-am confruntat cu pete mari, nu cu unele mici, cum am avut pe maini. Toata maiestria tratamentului consta in cum stii sa asezi lampa, in primele 2-3 sapt nu am avut rez pt ca incercam sa cuprind toate petele cu o singura expunere. de cand am trecut la 2 expuneri, zonele albe s-au inrosit imediat, apoi au devenit rosii-caramizii, apoi vinete, apoi bronzate. Bronzul este de culoare naturala, nu se mai vede ca pe maini cad avea alta culoare, iar pata nr 5 a disparut pur si simplu intr-o dimineata, am cautat-o sa imi dau cu Vitix si nu o mai gaseam. Singura care nu a prea raspuns la tratament a fost pata de la ochi, dar oricum ea nu se vede, si, daca vreau sa raspunda, trebuie sa imi rezerv o sedinta de la lampa numai pt ea. Pana acum am cuplat-o cu petele de pe obraz, si daca razele nu au batut direct pe ea, e normal ca nu s-a inrosit.
Sper ca pana pe 30 sept sa fiu 100% repigmentat la fata, nu ar mai fi mult.