Pastilele le primesti intr-un plic de la "farmex" (de farmacie) si exista doua hartii pe care le trimite impreuna cu pastilele, una pe care scrie numele : Meladinine(asa tin eu minte), iar methoxsalen scrie sigur, si alta, pe care scrie timpul de expunere la soare. Bineinteles ca nu stai 4 ore la solar. Poate stai 4 ore la soare, de exemplu cand te duci la mare. Ideea e ca trebuie marit timpul de expunere la raze de fiecare data cand nu ti se mai inrozeste/inroseste portiunea depigmentata dupa 'bronzare'. Din ce am inteles de pe acest forum, pe acelasi principiu functioneaza si lampa NuVb, doar ca e timpul de expunere mai mic. Eu nu am stat niciodata mai mult de 12 minute la solar, iar la soare nu am apucat sa stau niciodata.
Am mai scris o data despre acea prietena a mea care s`a vindecat in proportie de 95 la suta ( avea o pata mare pe piept, pe spate, pe fata, in coate, pe genunghi, la incheieturi), iar acum nu mai are decat o pata la incheietura unei maini, pe care o acopera lejer cu cureaua ceasului. Ea a inceput acum vreo 8 ani tot cu tratamentul dnei Elena Tataru (costau 3 mil pe atunci pastilele) pana a descoperit Melaoline`ul. Iar acum se trateaza cu cel din urma.
E alegerea fiecaruia. Daca stai sa te gandesti, 2 milioane pe luna pentru un tratament care da roade in ce avem noi, nu ti se pare mult deloc; atata tot ca stim ca exista un echivalent al acestuia la 4 euro (atat costa acum Melaoline), doar ca se gaseste mult mai greu.
Mie nu imi pare rau ca am comandat de la ea, desi a parut foarte suspect totul, am riscat, asta facem cu totii in "boala" asta, testam tratamente pe noi.

Daca mai sunt persoane care au rezultate, postati si voi poze, ne mai 'imbarbatam' putin reciproc .
Toate cele bune