Propun: rezultate pozitive cu lampa nUVB ?

discutii despre tratamentele cu UVA si nbUVB
Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Mesajde jo » Vin Mar 14, 2008 6:14 pm

stiti cumva daca razele lampii au vreun efect asupra alunitelor? in cazul in care vreo pata e langa o alunita...sau la mameloane? din cate am citit pe net nu ar trebui sa fie periculoase..
jo

Mesajde teo » Lun Mar 17, 2008 11:12 am

trebuie acoperite cu crema de protectie sau cu o bucata de textil de plastic. La fel si buzele.
teo
Moderator

intrebare

Mesajde Tiberiu » Joi Iun 19, 2008 11:05 pm

aceasta lama nuvb este acelasi lucru cu PUVA?
Tiberiu

Re: intrebare

Mesajde teo » Vin Iun 20, 2008 9:21 am

Tiberiu scrie:aceasta lama nuvb este acelasi lucru cu PUVA?

Nu, pUVA=psoraleni + ultraviloete de tip A
nUVB= lampa cu ultraviolete de tip B (banda ingusta).

nUVB e mult mai buna si mai sigura decat pUVA. pUVA se folosea demult, pana sa apara lmapile nUVB.
teo
Moderator

Mesajde cristina » Lun Iul 07, 2008 4:50 pm

Spuneti-mi, va rog, a obtinut cineva rezultate cu lampa sau cu orice altceva, in zona labei piciorului.Eu fac de doua luni tratament cu lampa + vitix si ma ia cu plans cand observ ce putin se vede.In zona bazinului observ imbunatatiri, dar pe picioare imi pierd rabdarea (inainte se vedea o mare pata alba, acum sunt puncte difuze de pigment-si parca se vede si mai urat).Pur si simplu imi pierd orice speranta. :(
cristina

Mesajde teo » Mar Iul 08, 2008 8:22 am

Laba piciorului e si mai greu de tratat decat mainile sau oricare zona a corpului.
Totusi, in 2 luni ai rezultate, altii asteapta luni de zile pana sa le apara o urma de pigment. Eu zic ca e bine, sa ai puncte de pigment dupa 2 luni, asa ca te incurajez sa continui cu lampa pana ajungi la 6 luni.
teo
Moderator

Mesajde marga » Mar Iul 08, 2008 9:58 am

Buna,sunt si eu noua pe aici. mi-am cumparat lampa trebuie sa o primesc.Sper sa am rezultate cu ea , din cate am citit voi aveti rezultate in urma folosirii. Eu am cateva pete pe maini maxim de 1cm si pe barba , dar e mai mare un pic, am aceasta boala de vreo 4 ani , sper totusi la o vindecare completa .

fara oferte comerciale
marga

Mesajde teo » Mar Iul 08, 2008 2:27 pm

Buna Marga,

Bine ai venit. Ma bucur ca te-ai hotarat sa cumperi lampa, vei vedea ca o sa obtii rezultate cu ea. La barbie e posibil sa te repigmentezi 100%, iar pe maini vei obtine rezultate bune pt. ca nu ai pete mari.

Multumim de oferta pt. lampa, dar cat costa??
teo
Moderator

Mesajde cristina » Joi Iul 17, 2008 6:17 pm

In urma tratametului pe care il urmez (lampa -vitix gel) observ ca petele de pigment care au aparut au culori diferite: unele mai deschise decat pielea-dar oricum mai inchise decat albul de dinainte- iar altele mai inchise.Lucrul asta il observ pe picior, unde erau pete mai extinse. Pe de alta parte, in zona burtii si pe solduri, unde am pete mai mici, pielea sanatoasa s-a inchis la culoare, iar petele sa vad mai rau. Este normal asa? O sa fiu in trei culori sau la terminarea tratamentului o sa se uniformizeze?
cristina

Mesajde moonwalk » Joi Iul 17, 2008 11:08 pm

despre uniformizare poti vorbi atunci cand nu mai folosesti lampa...e normal ca pielea sanatoasa sa se bronzeze si ea...deci contrast mai puternic cu petele....dupa ce te repigmentezi si nu mai folosesti lampa revii la normal
moonwalk

Mesajde teo » Vin Iul 18, 2008 2:39 pm

cristina scrie:In urma tratametului pe care il urmez (lampa -vitix gel) observ ca petele de pigment care au aparut au culori diferite: unele mai deschise decat pielea-dar oricum mai inchise decat albul de dinainte- iar altele mai inchise.Lucrul asta il observ pe picior, unde erau pete mai extinse. Pe de alta parte, in zona burtii si pe solduri, unde am pete mai mici, pielea sanatoasa s-a inchis la culoare, iar petele sa vad mai rau. Este normal asa? O sa fiu in trei culori sau la terminarea tratamentului o sa se uniformizeze?

De multe ori se intampla ca pigmentul castigat sa fie de alta culoare decat cel normal, sau sa fie mai deschis. Se poate uniformiza, dar se poate intampla si sa ramana mai deschis, asta e , bine ca e totusi pigment.
teo
Moderator

Mesajde marga » Dum Iul 20, 2008 9:12 pm

Eu mi-am luat lampa din anglia de pe ebay era o liciatie si am scos-o in jur de 140 de lire cu tot cu transport, dar nu stiu daca se mai gaseste la pretul asta din cate stiu se vinde la 350 de euro tot in anglia
marga

Re: Propun: rezultate pozitive cu lampa nUVB ?

Mesajde slick_cristi » Sâm Iul 26, 2008 7:55 am

Buna ziua, as dori si eu mai multe informatii despre locul de unde poate fi comandata si achizitionata lampa. I-am scris doamnei Elena, dar nu mi-a raspuns la mail. Va multumesc
slick_cristi

comandă lampă

Mesajde ziper » Dum Iul 27, 2008 4:03 pm

Asta este adresa pe care mi-a trimis-o Elena, de unde poţi comanda lampa. Succes.

Dr. Budai Alexandru.
Corespondenta
TG Mures
540660 OP 7, CP 712
E-mail: budaialexandru@elmed.ro
www.elmed.ro,
www.cattus-ritamedical.com
Tel./Fax: 0265-261721/267641
Mobil: 0724044076
ziper

hm

Mesajde georgeeu » Lun Iul 28, 2008 6:45 pm

nu stiu ce sa mai cred cu lampa asta......as putea sa o cumpar..nu e problema de bani..dar cand ma gandesc ca trebuie sa o folosesc 3 luni de zile....pai in timp ce eu ma ocup de tratarea 3 pete imi ies alte 10 intre timp.....ce sa fac unde sa ma mai impart??
georgeeu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Terapia UV