Propun: rezultate pozitive cu lampa nUVB ?

discutii despre tratamentele cu UVA si nbUVB
Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Re: hm

Mesajde moonwalk » Lun Iul 28, 2008 10:39 pm

georgeeu scrie:nu stiu ce sa mai cred cu lampa asta......as putea sa o cumpar..nu e problema de bani..dar cand ma gandesc ca trebuie sa o folosesc 3 luni de zile....pai in timp ce eu ma ocup de tratarea 3 pete imi ies alte 10 intre timp.....ce sa fac unde sa ma mai impart??

Inseamna ca este activa boala la tine....eci cu lampa mai ptin...ar trebui sa te duci la medic pentru a descoperi cauza bolii...si dupa ce tratezi cat de cat cauza si se stabilizeaza boala poti trece la repigmentare
moonwalk

Mesajde teo » Mar Iul 29, 2008 8:17 am

lampa stabiizeaza boala, chiar daca nu repigmenteaza, macar stabilizeaza. Eu te sfatuiesc sa o iei, mai ales in faza acuta a bolii.
teo
Moderator

hi

Mesajde georgeeu » Mar Iul 29, 2008 9:13 am

moonwalk ziceai ca .,,ar trebui sa te duci la medic pentru a descoperi cauza bolii.,,.........pai nu voi ziceati ca nici medici nu stiu despre aceasta boala prea multe>?? am fost la 5 dermatologi si fiecare au zis ca am vitiligo....nici macar sa se uite cu lampa,,,nici sa imi zica de care vitiligo, ca am inteles ca sunt mai multe tipuri....nici macar ca exista tratamente care cat de cat mai incetinesc evolutia.Eu nu am asa multe pete de aia nu am inceput nici un tratament ca ma gandesc ca mai bine sa am mai putine decat sa incep un tratament si sa mi se extinda mai tare.Ma gandeam sa incep cu tablete vitix( are vreo reactie adversa?) , gel si soare, dar nu inteleg de ce tre sa merg la doctor sa imi prescrie el un tratament cand doctorul zice la 100 de pacienti aceasi chestie.....
georgeeu

Mesajde moonwalk » Mar Iul 29, 2008 9:18 am

Nu la dermatolog ma refeream....ia vitix tablete poate reusesti sa tii sub control evolutia bolii.
Daca citeai ce este scris pe forum stiai ca aceasta boala poate avea multiple cauze...printre care preponderent o afectiune a tiroidei care daca este tratata poate duce la oprirea evolutiei bolii....
moonwalk

hi:P

Mesajde Division » Mar Iul 29, 2008 5:12 pm

am si eu vitiligo cam d evreo 10 ani 8-| am facut tratament cu placa nuvb ..chiar sunt multumit..insa vream sa spun daca a auzit cineva de o crema Drula Cream Pigment e produsa in U.S.A si vreau sa stiu daca a folosit'o cineva:-? si are rezultate:>?
Division

Mesajde moonwalk » Mar Iul 29, 2008 9:13 pm

http://www.drula.com/D127-pigment-cream ... tiligo.htm

Scris in engleza de balta situl...perfecta incredere as avea :))

Poti incerca sa cumperi...atat de mult urasc companiile care vand produse pentru a capitaliza pe seama suferintei oamenilor...macar de ar fi bune produsele dar cel mai des se intampla sa fie minciuni
Ultima oară modificat de moonwalk pe Mie Iul 30, 2008 9:43 am, modificat 1 dată în total.
moonwalk

Mesajde Division » Mie Iul 30, 2008 9:03 am

am incercat sa fac comanda dar..ori nu stiu ori nu se poate:))..am vazut reclama intr'o revista si de asta am intrbt..orikm, ms moonwalk:>
Division

Lampa UVB+viticolor

Mesajde slick_cristi » Sâm Aug 02, 2008 10:23 am

Se poate folosi lampa UVB peste Viticolor? Sau trebuie sa astept sa se duca efectul viticolor-ului inainte de a folosi lampa?
slick_cristi

hi

Mesajde georgeeu » Lun Aug 04, 2008 3:57 pm

folosesc pur si simplu lampa sau trebuie sa dau cu vreo crema??
georgeeu

Mesajde teo » Mar Aug 05, 2008 9:33 am

Depinde daca Viticolorul are factor de protectie. Nu mai tin minte daca are, parca nu avea. Daca nu are factor protectie, poti folosi lampa nUVB peste el fara nici o problema, dar daca are factor de protectie, asteapta sa se duca culoarea de la Viticolor.
teo
Moderator

Mesajde cristina » Mar Aug 05, 2008 4:58 pm

Am o intrebare pentru cei care deja au facut tratamentul cu lampa timp de sase luni.In perioada de pauza ce ati constatat : continua pigmentarea sau pigmentul se pierde?
cristina

Mesajde Division » Mar Aug 05, 2008 9:47 pm

..si eu am placa cam de vreo 3-4 luni aporximativ..nu am folosit'o regulat..dar am avut rezultate..si crd ca pigmentu rezista dar trebuie sa continui sa o folosesti..preventiv .parearea mea:d viticoloru asta are rolul Vitx Gel sau doar acopera petele fara alt efect:-? ast rsp:D
Division

Mesajde teo » Mie Aug 06, 2008 8:28 am

pt. Crisitina: dupa ce folosesti lampa 6 luni, pigmentul trebuie sa fie stabil, macar 9-12 luni. Dar la alte 6 luni o voi refolosi din nou, macar de intretinere daca nu de repigmentare. Eu nu mai folosesc lampa de 7 luni, si pigmentul e f. stabil, dar am facut multe cure de soare in acest timp.

pt. Division: gelul Viticolor are doar rol de camuflare, de vopsire, in nici un caz nu inlocuieste Vitix
teo
Moderator

Mesajde Division » Sâm Aug 09, 2008 7:55 pm

ms teo:D..am vazut ca raspunzi cu mult calm la toate msg importante sau mai putin importante thnx again
Division

salut din nou

Mesajde Division » Mie Sep 03, 2008 5:50 pm

am auzit ca exista un produs mai bun ca vitixu gel.. si are rezultate mai bune in zona degetelor ..[maini] stie cineva ..a folosit? ast rsp:d
*novitil
Division

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Terapia UV