REGULI

tratamentele pentru vitiligo si eficienta lor

Moderatori: mircea, teo

Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

REGULI

Mesajde mircea » Vin Aug 11, 2006 12:16 pm

Pentru o buna functionare a forumului va rugam respectati aceste reguli:

1. Forumul este pentru discutii, schimburi de pareri, idei, opinii, informatii, nu pentru injurii si provocari.
2. Majoritatea raspunsurilor se gasesc in articolele deja existente, asa ca nu intrebati nimic pana nu ati citit tot ce e scris acolo:

Pagina Principala
3. Titlul unui topic trebuie sa reflecte pe cat posibil subiectul abordat. Astfel, titlul "Problema cu repigmentarea in urma tratamentul PUVA" este de preferat fata de "Am o problema".
4. Sunt interzise posturile consecutive. Daca va amintiti sau aveti ceva de modificat, folositi cu incredere functia edit sau modificare, pentru cei care au ales limba romana.
5. Pentru ca articolele voastre sa fie lizibile, sunt interzise prescurtarile si acronime specifice chatului: "shi, d, k, tz etc".
6. Respectati ortografia, incepeti propozitiile cu litera mare si folositi semne de punctuatie.
7. Orice mesaj publictar este interzis. Ex. linkuri catre situri comerciale, reclama, mentionarea numelui sau adresei unui magazin

regulament temporar, vor fi adaugate puncte pe parcurs
mircea
Administrator

cum se pot pune poze

Mesajde riderontornadoes » Dum Noi 12, 2006 10:47 pm

am o intrebare. cum se pot atasa poze? asta ca sa ne sustinem povestile "de succes"
riderontornadoes

Mesajde mircea » Mar Noi 14, 2006 7:38 pm

O sa revin zilele astea cu un tutorial pentru atasat pozele si cat de curand cu un addon la forum ca sa permita asta printr-un sistem propriu. Sectiunea "Povesti de Succes" nu e inca activa.
mircea
Administrator

Mesajde Nutz » Mar Noi 28, 2006 1:47 pm

Si poate dai drumul si la mesaje private? Thx.

e o problema cu activarea mesageriei private, o sa verific. Mircea
Nutz

Înapoi la Tratamente