Ceva curios: de-a lungul vietii am invatat sa ma feresc, pe cat posibil, de micile accidente casnice , deoarece in urma lor , pe locul afectat de o zgaretura, taietura, au aparut mici pete. deocamdata nu s-au extins sau marit, de fapt de cativa ani nu s-au mai extins petele, in genere.
Sunt mandra posesoare a unor pete pe genunchi, varfurile degetelor, incheieturile picioarelor, sub brat, sub ochiul stang, la coltul ochiului drept, pleoape (machiaj permanent natural

). Uitandu-ma pe pozele din copilarie se remarca o involutie a bolii, neextinderea petelor plus o pigmentare masiva. cauzata bailor de soare. Recunosc, mai uitam uneori sa ma protejez cu o crema f puternica si foloseam factori mai mici, urmat acest fapt de o inrosire, chiar invinetire a zonelor si de o usturime formidabila dar si de o pigmentare semnificativa.
Tratament propriu zis am facut doar in primii 2 ani de la aparitie, pana la 6 ani, fara rezultate...pozitive, ca negative slava domnului: besici mari p zonele afectate...imi amintesc si acum cum jucam tenis avand in spatele genunchilor ditamai besicile...nu puteam indoi genunchii si alergam pe teren ca un mic robot de 6 ani:)
Ce mai, am lasat orice tratament si deocamdata boala nu si-a facut de cap
Ne mai auzim.....
ti-am corectat postul, te rog sa nu mai scrii cu "K" in loc de "ca", "SHI" in loc de "SI" sau "d" in loc de "DE". Sa lasam limbajul asta pentru chat; e dificil ca altii sa-ti urmareasca posturile daca scrii astfel.
Mircea