Salut ! Problema mea de sanatate e Virusul hepatic B , si banuiala mea e ca din cauza imunitatii scazute cauzate de aceste virus nenorocit de care efectiv nu mai stiu cum s scap, a survenit si aceasta noua...sau mai veche...problema...numita VITILIGO !! Acum sint pe cale sa finalizez tratamentu ptr hepatita B ..numit INTERFERON !! Un tratament pe care iarasi, nu l-as recomanda la nimeni ..daca fi ar sa judec dupa reactiile adverse..pe care le are, dar din pakate alta alternativa nu exista la nivel GLOBAL ptr acest tip de Virus B ! Ultima data cand am lasat un msg pe acest forum eram foarte indignat si intors pe dos deoarece nu reuseam sa vad nici un rezultat in urma tratamentului cu lampa DERMALIGHT 80, acum insa vin cu vesti oarecum inbucuratoare... Spun asta deoarece dintr-o data au inceput sa imi apara mici punctulete maro...mai exact aceeasi nuanta a pigmentului meu....sub forma unor alunite care apar mici la inceput si incet dar sigur devin tot mai pronuntate in nuanta si marimea lor....Sint multe...si mici....care acum incep sa apara.parca precum ciupercile dupa ploaie

Asta e fenomenul mult asteptat ? Asa tre sa apara ? Sa se manifete ?!.... Sint in a 4 luna de tratament....si mai am inka 2 pana fac 6 luni !! Care e perioada minima in kare pot face pauza....la 6 luni...minim 1 luna pauza..?! Sper ca am inteles bine, deoarece nu vreau sa stau prea mult pe o ureke si sa reincep cat mai repede tratamentu dupa aceaa pauza !!
...!! Ce e cu tratamentu ala din Israel...sau unde spuneai ca se face ? Ca nu am apukat s ma uit bine...la msg tau si am dat sa iti raspund..imediat ! Iti dau un nr de tel sau o adresa de email si as dori sa luam legatura sa imi explici si mie clar despre ce e vrb si in ce consta tratamentu cu pricina ptr ca eu ma duc..imediat cum pun capat tratamentului cu INTERFERON...adresa mea de email e
sil_crist@yahoo.com . As aprecia daca aici sau in mail meu mi-au lasa un nr d tel sa te contactez sa imi dai mai multe detalii cu tratamentu resectiv, multumesc anticipat , ciao !!