de cristina » Lun Ian 26, 2009 6:24 pm
Eu nu sunt indragostita..dar nu am vrut sa mai deschid un topic nou..mai ales ca ce am de discutat poate are legatura un pic cu subiectul. Sunt de atatia ani bolnava de vitiligo incat am uitat cum sa reactionez in fata oamenilor noi din viata mea.Cei care ma cunosc de mica..deci imi stiu problema..nu pun intrebari prea multe. Poate ca unii nici nu isi mai dau seama daca mai am boala sau nu..mai ales ca nu imi expun zonele respective. Asa ca sunt multi oameni in viata mea, colegii de servici de exemplu, care nu stiu ca eu am aceasta boala.Desi zonele cu vitiligo sunt maricele sunt norocoasa ca nu am pe maini, fata, gat, asa ca cu un pantalon rezolv totul..si nimeni nu stie. Dar cum faci cand apare cineva nou in viata ta si tu vrei sa afle? Ii spui din prima..si vezi daca fuge sau nu...sau lasi sa treaca timpul si incet-incet ii explici? Voua va place sa vb despre asta, ca mie nu...Uneori cred, ca de fapt vreau sa ignor intreaga problema si sa uit.Dar ce te faci cand trebuie sa nu uiti, ci sa vb despre asta.Cum reactioneaza lumea din jur in cazul vostru? Si acum vb nu de familie..care stie prin ce trecem..ci de oamenii noi din viata noastra care acum afla despre aceasta boala sau de cei care pana acum te credeau intr-un fel. Stiu ca multi o sa spuneti ca cine te cunoaste si apreciaza o va face in continuare chiar daca afla ca ai cateva pete albe si ca cei care te resping nu te merita ca prieten.Asa este-dar asta nu inseamna ca nu te doare cand esti respins sau ca nu te deranjeaza cand te privesc lung. Cred ca v-am plicitisit suficient, dar chiar as vrea sa stiu cum priviti voi lucrurile.Cum i-ati spus iubitului, iubitei, colegului, vecinului ca suferiti de vitiligo si cum au reactionat?