marcewww scrie:Salut. Am găsit o crema pt camuflaj buna pentru cei cu pielea mai deschisă numită drula. Puteţi comanda de pe site-ul drula.ro .
te rog sa ne oferi si niste informatii in urma folosirii acestei creme. pe site-ul lor am gasit niste lucruri care nu suna prea bine:
Cum se foloseste CREMA DE DEPIGMENTARE DRULA ?
- CREMA DE DEPIGMENTARE DRULA se va aplica 1-2 ori pe zip e respectivele locuri cu varful degetelor (deci imi voi colora si varful degetelor; in plus, 1-2 pe zi e mult prea des!)
- Important: dupa aplicarea CREMEI DE DEPIGMENTARE DRULA, degetele si mainile se vor spala foarte bine (implicit, odata cu varful degetelor, se vor curata si zonele pe tocmai le-am colorat de pe maini)
in plus, alta veste proasta, tot pe site-ul lor:
Atentie la petele albe, care vin in contact cu hainele: crema autobronzanta poate colora hainele! nu suna prea bine!
later edit: in spania am cautat pe la farmacii solutii pt camuflare si tot ce am gasit acolo este Covermark (
http://www.covermark.com/); crema se gasea in mai multe nuante si aveau pt diferite parti ale corpului (fata, maini, picioare etc); o farmacista mi-a spus ca in spania doar acest tip de crema se gaseste pt camuflarea vitiligo; o alta farmacista mi-a permis chiar sa testez crema: rezultatul, insa, nu a fost multumitor pt mine; aplicata pe piele, crema avea un aspect sidefat, nenatural; dar, cine stie, poate pe alte tipuri de piele se potriveste.