Solutii pentru camuflarea vitiligo

tratamentele pentru vitiligo si eficienta lor

Moderatori: mircea, teo

Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Re: Solutii pentru camuflarea vitiligo

Mesajde aristarc091 » Lun Iul 13, 2009 7:05 pm

Imi cer scuze Mihai.Poate ca ai dreptate.Din pacate nu ma pot relaxa de nici un fel si banuiesc ca asta nu ajuta,nu-i asa?Si da Silviu,discutia era outside the question.Din pacate nu te pot ajuta cu ce ai intrebat pentru ca deocamdata nu mi-au aparut pete pe fata,dar mai mult ca sigur alti tovarasi de suferinta vor fi mai mult decat bucurosi sa o faca.Sanatate si repigmentare
aristarc091

Mesajde mihai » Lun Iul 13, 2009 8:05 pm

silviu scrie:eu zic ca deja discutia e offtopic.

ii rog pe cei care au mai incercat si alte solutii (creme, geluri etc.) de camuflare sa ne spuna si noua denumirea produsului si pareri dupa utilizare; eu am folosit pana acum doar Viticolor - am scris mai sus parerile.

multumesc!
Viticolor am incercat si eu pentru petele de pe fata, altceva nu am gasit in Romania. In timpul verii este foarte bun.
mihai

Mesajde marcewww » Dum Aug 02, 2009 8:00 am

Salut. Am găsit o crema pt camuflaj buna pentru cei cu pielea mai deschisă numită drula. Puteţi comanda de pe site-ul drula.ro .
marcewww

Mesajde daiana » Mie Aug 05, 2009 10:51 pm

eu am luat un autobronzant de care sunt multumita, este indicat si pt fata, dar eu nu ma dau si pare destul de natural....???/
Uriage Brume Thermale Autobronzant - cautati pe net , este special pt vitiligo si altele , se gaseste la farmaciile sensy blue, costa cam 45 lei
daiana

Mesajde silviu » Lun Aug 17, 2009 8:19 pm

marcewww scrie:Salut. Am găsit o crema pt camuflaj buna pentru cei cu pielea mai deschisă numită drula. Puteţi comanda de pe site-ul drula.ro .

te rog sa ne oferi si niste informatii in urma folosirii acestei creme. pe site-ul lor am gasit niste lucruri care nu suna prea bine:

Cum se foloseste CREMA DE DEPIGMENTARE DRULA ?
- CREMA DE DEPIGMENTARE DRULA se va aplica 1-2 ori pe zip e respectivele locuri cu varful degetelor
(deci imi voi colora si varful degetelor; in plus, 1-2 pe zi e mult prea des!)
- Important: dupa aplicarea CREMEI DE DEPIGMENTARE DRULA, degetele si mainile se vor spala foarte bine (implicit, odata cu varful degetelor, se vor curata si zonele pe tocmai le-am colorat de pe maini)

in plus, alta veste proasta, tot pe site-ul lor: Atentie la petele albe, care vin in contact cu hainele: crema autobronzanta poate colora hainele! nu suna prea bine!

later edit: in spania am cautat pe la farmacii solutii pt camuflare si tot ce am gasit acolo este Covermark (http://www.covermark.com/); crema se gasea in mai multe nuante si aveau pt diferite parti ale corpului (fata, maini, picioare etc); o farmacista mi-a spus ca in spania doar acest tip de crema se gaseste pt camuflarea vitiligo; o alta farmacista mi-a permis chiar sa testez crema: rezultatul, insa, nu a fost multumitor pt mine; aplicata pe piele, crema avea un aspect sidefat, nenatural; dar, cine stie, poate pe alte tipuri de piele se potriveste.
silviu

Mesajde marcewww » Mar Aug 18, 2009 8:43 am

Pai foloseşti beţişoare igienice nu vârful degetelor,iar de aplicat nu o aplici decat odată pe zi daca ai pielea mai deschisă la culoare. O mai aplici odată daca nuanţa nu e in conformitate cu culoarea pielii. Iar in contact cu hainele nu trebuie sa vină cam maxim 20 minute,adică până se usucă pe piele.
marcewww

Mesajde roxy » Dum Aug 23, 2009 7:17 pm

pentru vitiligo pe scalp are cineva sugestii? am o pata care este destul de mare (mult par alb), din cate am citit vopselele din comert nu sunt tocmai potrivite. Daca e cineva in aceeasi situatie sa-mi spuna si mie ce a folosit. Multumesc mult!
roxy

Mesajde Deny » Joi Apr 15, 2010 10:23 am

Buna.de o saptamana am reinceput tratamentul cu lampa nbuvb..si am impresia k petele ies acum in evidenta mai rau :roll: si am hotarat sa imi iau un autobronzant...cu care m-am dat.tin sa spun ca eu am pielea deschisa la culoare ,si el e cam inchis ..dar imi place mai mult sa mi se vada pielea mai inchisa..si petele nu :D ma dau cu el pe maini ,brate..si pe gat si piept...pe fata folosesc viticolor,dupa care ma dau cu fond de ten(si toate cele pentru un machiaj complet :lol: )..voi ati mai gasit ceva bun pentru camuflare?
Deny

Mesajde moonwalk » Lun Apr 19, 2010 1:03 pm

Eu am gasit prin Amsterdam un fond de ten mai bun. Sper sa aduca si pe la noi in curand pt ca e max factor si se importa in Romania. Viticolor folosesc pe maini si cam atat. Am avut si eu o incercare cu un autobronzant dar nu a fost ok...eu sunt mai inchis la culoare si se vedea cam nasol..plus ca dadeam numai pe pete....nu m-as fi dat pe tot corpul cu autobronzant pentru a parea uniform :P
moonwalk

Mesajde Deny » Mar Apr 20, 2010 9:40 am

Si mie imi este greu sa ma dau cu autobronzant uniform...trebuie sa am grija sa il intind bine :) ..dar,vreau sa maschez intr-un fel petele astea urateee :roll: am avut si eu fond de la max factor,dar l-am schimbat.au mai multe feluri ,la care te referi tu Moonwalk?
Deny

Mesajde moonwalk » Joi Apr 22, 2010 12:12 am

Pai inainte foloseam max factor perfection si nu se mai face si intr-un final am gasit dream satin liquid care are cam aceeasi nuanta si e tot max factor....imi place pentru ca are o textura fina (eu aplic numai pe pete oricum)
moonwalk

Mesajde stanciu nicoleta » Dum Iul 11, 2010 9:15 pm

coverderm...salut! astazi am cautat peste tot in bucuresti aceasta crema camuflaj Coverderm despre care a vorbit elena! stiti unde se gaseste in romania, ca am cautat-o inclusiv la farmacii si degeaba! m-am uitat pe site. e de la firma greceasca farmeco, se gaseste si in italia, dar in ro ??? daca stie cineva, ca rog dati-mi un mail pe nicoleta_st5@yahoo.com mersi mult!
stanciu nicoleta

Mesajde vio » Lun Aug 02, 2010 11:45 am

buna
a folosit cineva bronzarea organica?se acopera frumos petele de vitiligo in urma folosirii acestui tip de bronzare?
multumesc
vio

Mesajde Deny » Mie Aug 04, 2010 11:11 am

eu am citit pe un site ca bronzarea organica nu este recomandata pentru cei cu vitiligo..probabil contine Dha-ul ala intalnit si in autobronzante...oricum daca a incercat cineva sa ne zica si noua cum a iesit :D
Deny

Mesajde deviss » Sâm Sep 11, 2010 4:33 pm

ce solutii de camuflare ati mai incercat ?

sincer fondurile de ten nu prea dau rezultate. pielea mea nu e chiar inchisa la culoare si in plus cam toate fondurile de ten ce le am vazut contin uleiuri si nu dureaza mai mult de 12-16 ore

apoi viticolor e prea inchis pentru mine
deviss

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Tratamente