moonwalk scrie:Pare bun progresul. Ai tinut vreun regim? Numai pastilele si expunere la soare?
Unde are cabinet doctorita? Mersi si succes in continuare
Mersi, sa speram ca o sa fie.
O sa dau "copy-paste" la ce am scris intr`un post precedent: "Dna Tataru nu mi`a recomandat niciun regim, ci numai sa beau lapte, deoarce sunt toxice pastilele pt ficat. Dar eu stiam de la persoana care mi-a dat melaoline-ul urmatorul regim: 1 pahar-doua de suc de sfecla rosie cu lamaie, apa minerala si patrunjel (toate acestea fiind bune detoxifiante pt ficat si nu numai-puteti citi pe internet ce calitati are sfecla), liv52, silimarina, lapte dulce, eliminarea din meniul zilnic a mezelurilor si a carnii de porc si a sucului coca-cola. Acesta este regimul pe care l-am tinut eu pe cat am putut.
Expunerea la raze se face o data la doua zile." Dna Tataru are cabinetul in Timisoara, insa eu nu am fost pana acolo. Comanda s`a facut telefonic. Cum am mai spus, initial fusesem la dl Fulga, iar el mi`a recomandat`o pe dna dr.
O alta prietena de`a mea a inceput acum multi ani (8-10 ani) tratamentul pt Viti. tot cu pastilele de la dna Tataru (pe atunci costau 3 mil), pana a constatat ca sunt acelasi cu Melaoline. Ideea e ca s`a repigmentat total in zona busutului, a fetii si a spatelui. Singura pata ramasa este la incheietura mainii, pe care si`o acopera cu ceasul(atat de mica e). Ea face saptamanal 2 injectii cu vitamina B6 (o cutie cu 5 fiole -nu mai stiu exact gramajul,dar e mic- costa in jur de 7 lei) si ia si complexul acela de acid folic (comprimate), deoarece noi, cei cu vitiligo, avem deficit de aceste 'vitamine'. De vitamina B6 si acidul folic am auzit prima oara pe site`ul administrat de Nathalie-Pelletier.
Un gram de optimism si rabdare multa. Sper sa ne gasim cu totii un tratament care sa`si faca efectul.