Tratament recomandat de dr. Elena Tataru

tratamentele pentru vitiligo si eficienta lor

Moderatori: mircea, teo

Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Re: Tratament recomandat de dr. Elena Tataru

Mesajde teo » Mie Iul 14, 2010 10:36 am

@Mirelamaria: medicamentul Melaoline, ca si toti psoralenii dealtfel (inclusiv acesta de care vorbiti voi) sunt f toxici pt organism. Deci nu se prescriu copiilor, mai ales unuia de 7 ani. Pt fetita ta iti recomand Vitix gel+usoare expuneri la soare, dim devreme sau seara cu o ora ianinte de asfintit. Nici cu lampa nUVB nu exagera, poate produce cancer de piele daca e folsita in exces |(desi bolnav de vitiligo cu cancer de piele inca nu s-a intalnit0.
@Nona: da, vrem poze cu efectele tratamentului, dar sa fie cu petele tale. Asa putem avea incredere ca sunt poze reale, nu cozmetizari cu viticolor (cum am vazut pe unele site-uri).
Eu m-am convins: acest medicament e un psoralen, deci e bun pt vitiligop. Dar atentie la expunerile solare, ne confruntam cu niste radiatii fara precedent in acesti ani: te expui numai dim devreme (ex pana in 8) si seara cu o ora inainte de apus. Atunci mai exista radiatii ultraviolete. In reste crema de protectie.
teo
Moderator

Mesajde mircea » Mie Iul 14, 2010 11:17 am

daiana scrie:
daiana scrie:eu am vazut pe etno

la emisiunea taifasuri

Emisunea taifasuri este un show de comedie absurda:
- Ahmed, medicul care opereaza varicele si asculta muzica tiganeasca in timpul operatiei. La sfarsit danseaza cu pacientele.
- Stelian Fulga, vraciul care pretinde ca vindeca orice boala (cancer, sida) cu sucuri de buruieni si cure de detoxifiere.

Prieteni, acestia sunt niste escroci care nu vor decat sa profite de pe urma voastra. Pentru tratamente adevarate consultati medici seriosi, publicatiile medicale de specialitate sau articolele aparute in urma studiilor institutiilor din strainatate: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ , http://www.proquest.co.uk/en-UK/ etc

nona scrie:bun. eu fusesem initial la dl. Fulga, iar el mi`a recomandat`o pe dna Tataru.
[...]
Eu am dat 400 de ron pentru pastilele Mela-(..)/ 2 luni.

Tratamentul cu Melaoline nu este ceva nou. Teo spunea acum ceva timp ca in Grecia o cutie costa 2E si tine aproximativ o luna. Daca ti-a vandut dna Tataru Melaoline cu 4 milioane, te-a pacalit.
mircea
Administrator

Mesajde Marina Ibrian » Vin Iul 16, 2010 2:02 pm

Buna ziua. Am o fetita in varsta de 4 ani si 8 luni si de la varsta de 1 an am descoperit ca are vitiligo . I-a aparut prima data pe pulpele superioare si pe coapse. Am fost la doctor si mi-a recomandat vitix gel. Va rog sa-mi spuneti daca exista si un alt tratament si daca se poate va rog sa-mi comunicati datele dumneavoastra de contact.

Va multumesc!
Exista tratamentul cu lampa nUVB, dar fetita e prea mica. Asa ca doar Vitix gel si Dermovate crema pot fi folosite.
Marina Ibrian

Mesajde laguna » Mie Iul 21, 2010 5:33 pm

stie cineva un numar de telefon al doamnei doctor elena tataru?
laguna

Mesajde roxenne » Joi Iul 22, 2010 12:48 pm

Buna tuturor,

Imi puteti spune cum pot sa comand si eu acest tratament? As dori sa incerc si acest tratament, cine stie, poate poate!

Va multumesc mult si sanatate tuturor!
roxenne

Mesajde laguna » Joi Iul 22, 2010 4:59 pm

cum intram in legatura cu dna dr. Elena Tataru?
laguna

Mesajde nona » Vin Iul 23, 2010 2:15 pm

Medicamentul din tratamentul rec. de dna dr Tataru se numeste "Meladinine Methoxsalen" si da, este echivalentul Melaoline-ului. Am o cunostinta stabilita in Grecia de un an jumate si a incercat fara rezultat sa imi gaseasca pastilele Melaoline. Am cautat pe internet in mai multe limbi si asa am descoperit ca Meladinine e acelasi lucru cu Melaoline. Exista mai multe date pe internet despre cel din urma descoperit decat despre celalalt, va puteti convinge singuri; pe internet scrie ca nu se gaseste inca in Romania, o sa incerc totusi si la farmacii.
@ Mircea: stiu ca pastilele Melaoline sunt doar 2 euro in Grecia, insa cand am luat tratamentul de la dna Tataru nu aveam de unde sa stiu ca este vorba de acelasi produs; Si`n plus, eu, cel putin, nu reusesc sa le gasesc ;
daca cunoasteti pe cineva care poate sa faca rost de acest produs, dati, va rog, de veste.

Stiu ca am promis poze cu 'rezultatele', insa nu le`am descarcat pe calculatorul meu; maine cel mai probabil le postez.

Numarul pe care il aveam eu de la dna Tataru nu mai este alocat, am mai incercat sa sun si eu. Momentan mai am 4 pastile de Melaoline, deci sunt nevoita sa intrerup.

Toate cele bune
nona

Mesajde botea maria mirela » Vin Iul 23, 2010 4:37 pm

nu vad eu,sau nu da nimeni o adresa a dr. elena tataru?? sau nr de telefon ceva...eu nu reusesc sa dau de dumneaei desi sant din timisoara....cine are date de contact ale doamnei dr. l-as ruga sa ma ajute.Multumesc
botea maria mirela

Mesajde ziper » Vin Iul 23, 2010 7:27 pm

Dragi utilizatori, nu va mai aruncaţi la un tratament sau la un doctor fară sa va interesaţi de aceasta boala.
1. Personal pe mine acest site ma ajutat foarte mult, nu doar psihic dar si la rezultate, aici găsind referiri despre novitil, interdictii etc...
2. Fiind o boala care apasa greu asupra psihicului in primul rand am cautat sa-mi exprim opiniile personale şi tratamentele pe care le-am parcurs fără exagerări, cu o totală transparenţă.
3. Personal am fost entuziasmat şi dornic să aflu mai multe despre această boală prin intermediul acestui site , dar, am citit toate postările şi am comunicat întotdeauna la pagina pe care am avut interes.
4. Vă rog să citiţi în măsura timpului liber pe toate paginile şi să comunicaţi corspunzător şi nu pe ultima postare. Spun asta deoarece nu mai pot să urmăresc anumite subiecte, deoarece în graba lor cei interesaţi postează la ultima pagină şi nu unde trebuie.
5. Dacă urmăriţi majoritatea discuţiilori veţi afla multe informaţii din ce vă interesează şi veţi găsii soluţii mai bune decât vă poate spune un doctor sau altul. În plus majoritatea am fost la doctori ,,celebrii" iar recomandarile, reţeta şi multe altele sunt postate aici şi nu vă costă nimic. Fără programări, plată şi altele.
6. Docorii sunt oameni şi referitor la această boală nu o să vă spună altceva decât găsiţi aici. Dacă credeţi în efectul placebo şi consideraţi că vă face bine, mergeţi la medic , ca taurul la abator dar, NU VEŢI GĂSII NICI UN FEL DE RECOMANDĂRI SAU TRATAMENTE ALTELE DECÂT CELE EXPUSE AICI. Cred în medici , in tratamentele lor dar principalele noutăţi le-am aflat aici: melaoline sau altele denumiri , un psolaren, lamba nUBV, novitil, vitilees, vitix gel etc. De asemenea citiţi şi alte site-ri sau încercaţi un vitiligo news, etc. Dermatologul meu este surprins de câte ştiu despre această boală şi numai prin intermediul acestui site.
7... Sănătate şi răbdare. Şi vă rog postaţi după ce citiţi şi la pagina corespunzătoare. Merci Mircea, Teo, Correanu ( nu te-am auzit de mult) etc. Voi existaţi!
ziper

Mesajde nona » Lun Iul 26, 2010 12:19 am

Am revenit. Pozele de 'dinainte' sunt facute pe la jumatatea lui mai a.c., iar cele de 'dupa; saptamana aceasta. Tratamentul e inceput pe 18 februarie si am avut 60 de pastile la dispozitie ( asta inseamna ca le`am cam lungit, deoarece trebuia sa imi ajunga fix pentru 3 luni). Eu sunt multumita, mai ales ca stiu ca daca luam tratamentul exact cum trebuia as fi avut rezultate si mai bune; dar voi face asta imediat ce o sa fac iar rost de pastile.
Acum astept sa-mi spuneti,mai ales (dar nu numai) cei care au avut si ei repigmentari, ce parere aveti de "cursul" acestora.

maini1.JPG
maini

genunchi1.JPG
genunchi

coate copy.JPG
Coate
nona

Mesajde nona » Lun Iul 26, 2010 12:47 am

Inca trei poze.

untitled2008.JPG
Focus pe zona cotului. poza facuta in 2008, cand nu urmam niciun tratament

sold.JPG

untitledcoate.JPG
aici se observa f bine rezultatele la coate.6 iulie 2010
nona

Mesajde moonwalk » Lun Iul 26, 2010 1:22 am

Pare bun progresul. Ai tinut vreun regim? Numai pastilele si expunere la soare?
Unde are cabinet doctorita? Mersi si succes in continuare
moonwalk

Mesajde teo » Lun Iul 26, 2010 9:11 am

rezultatele sunt f bune. Dar nu uita ca, in aceasta boala, cheia este perseverenta. Deci tr sa contiunui.
Acum nici sa faci exces, aceste medicamente, ca si Melaoline, au niste contra indicatii. Nu uita sa porti ochelari de soare puternici daca iesi in soare, dupa ce ai luat medicamentul (pt ca sensibiliezeaza si ochii, nu numai pielea).
Bafta in continuare.
teo
Moderator

Mesajde nona » Lun Iul 26, 2010 9:20 am

moonwalk scrie:Pare bun progresul. Ai tinut vreun regim? Numai pastilele si expunere la soare?
Unde are cabinet doctorita? Mersi si succes in continuare

Mersi, sa speram ca o sa fie.
O sa dau "copy-paste" la ce am scris intr`un post precedent: "Dna Tataru nu mi`a recomandat niciun regim, ci numai sa beau lapte, deoarce sunt toxice pastilele pt ficat. Dar eu stiam de la persoana care mi-a dat melaoline-ul urmatorul regim: 1 pahar-doua de suc de sfecla rosie cu lamaie, apa minerala si patrunjel (toate acestea fiind bune detoxifiante pt ficat si nu numai-puteti citi pe internet ce calitati are sfecla), liv52, silimarina, lapte dulce, eliminarea din meniul zilnic a mezelurilor si a carnii de porc si a sucului coca-cola. Acesta este regimul pe care l-am tinut eu pe cat am putut.
Expunerea la raze se face o data la doua zile." Dna Tataru are cabinetul in Timisoara, insa eu nu am fost pana acolo. Comanda s`a facut telefonic. Cum am mai spus, initial fusesem la dl Fulga, iar el mi`a recomandat`o pe dna dr.

O alta prietena de`a mea a inceput acum multi ani (8-10 ani) tratamentul pt Viti. tot cu pastilele de la dna Tataru (pe atunci costau 3 mil), pana a constatat ca sunt acelasi cu Melaoline. Ideea e ca s`a repigmentat total in zona busutului, a fetii si a spatelui. Singura pata ramasa este la incheietura mainii, pe care si`o acopera cu ceasul(atat de mica e). Ea face saptamanal 2 injectii cu vitamina B6 (o cutie cu 5 fiole -nu mai stiu exact gramajul,dar e mic- costa in jur de 7 lei) si ia si complexul acela de acid folic (comprimate), deoarece noi, cei cu vitiligo, avem deficit de aceste 'vitamine'. De vitamina B6 si acidul folic am auzit prima oara pe site`ul administrat de Nathalie-Pelletier.

Un gram de optimism si rabdare multa. Sper sa ne gasim cu totii un tratament care sa`si faca efectul.
nona

Mesajde nona » Lun Iul 26, 2010 9:27 am

teo scrie:rezultatele sunt f bune. Dar nu uita ca, in aceasta boala, cheia este perseverenta. Deci tr sa contiunui.
Acum nici sa faci exces, aceste medicamente, ca si Melaoline, au niste contra indicatii. Nu uita sa porti ochelari de soare puternici daca iesi in soare, dupa ce ai luat medicamentul (pt ca sensibiliezeaza si ochii, nu numai pielea).
Bafta in continuare.

Mersi, sa fie. Imediat ce o sa fac rost de pastile pe cel putin 3 luni o sa ma apuc iar. Imi va da saptamana aceasta acea prietena care a avut/are si ea o cutie de Melaoline,dar mai astpt o sapt-doua, poate mai gasesc. Incerc sa "contra-atac" efectele nocive ale pastilelor cu tratamentul "naturist" pe care l-am scris mai sus. Citisem pe acest forum de faptul ca sensibilizeaza ochii pana si cand stai aproape de monitor/ ecran tv, insa nu am simtit niciodata sa ma incomodeze. La inceput ieseam cu ochelari de soare din casa, dar nu simt nimic deranjant.. poate nu`mi dau eu seama...sau o sensibiliza ochii pe termen lung..habar n`am..

Va tin la curent:)
nona

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Tratamente