tratamentul recomandat de dl. dr. Nedelcu

tratamentele pentru vitiligo si eficienta lor

Moderatori: mircea, teo

Reguli forum
Inainte de a deschide un subiect nou, va rog sa cititi regulamentul: reguli-t2.html

Mesajde Arinna » Joi Oct 05, 2006 9:14 pm

Mult succes Nutz, asa sa faci! Deci Vitix fara soare? Asta chiar merita incercat .

Alexa

scumpa nu te supara, fiecare cu experinta lui, incercam sa ne incurajam cum putem, la unii tine cu nebagatul in seama la altii nu...pentru fete e foarte greu cu vitiligo extins, eu te inteleg desi nu sunt in stituatia ta dar asta se poate intampla oricaruia dintre noi...Si eu sunt optimista de cand fac tratamentul asta cu tincturi, altfel ce rost ar mai avea...Spuneai de ceva rezultate cu melaoline si sa vedem acum cu oxsoralen...Sa stii ca si eu sunt sigura ca o sa reusim!
Arinna

Mesajde gabi30 » Vin Oct 06, 2006 8:40 am

cred ca va tr deschis un nou subiect.....vitiligo extins.....dar acum ma cam grabesc...poate alta data.....sper ca acolo sa vb singura.....pt ca sper ca sunt f putini in situatia mea.....

sa stii ca nu o sa vorbesti singura
si eu sunt in situatia ta

g.
gabi30

Mesajde soryn_1 » Vin Oct 06, 2006 11:05 am

alexa nu ma supar.
sa sti ca eu am vitilogo in jurul ochilor, pe maine, pe coate si pe gat .
asa ca stiu ce inseamna vitiligo extins si cu siguranta nu vei fi singura la acest capitol.
pur si simplu incercam sa fiu realist si sa accept ca pt moment medicina nu poate face fata.
si decat sa ma intoxic cu atatea chimicale si sa ma radiez in nestire (cum am facut-o pana acum ceva timp) ma impac cu ideea si duc o viata normala.
stiu ca e mult mai greu pt o fata sa aiba vitiligo...dar exista si un avantaj....te poti machia...ia gandeste-te cum asi arata eu machiat pe la ochi????:)) :roll:
asa ca eu incercam sa va spun concluzia mea.
sper sa nu supar pe nimeni

capu` sus si sanatate
soryn_1

Mesajde teo » Lun Oct 09, 2006 11:17 am

Acum am in fata o carte ,,Boli de piele-Sanatate cu Maria Treben''. Scrie clar ca, cei care sufera de boli de piele (indiferent de tipul lor) sa scoata total din alimentatie: grasimile animale, condimentele tari, dulciurile (nu spune ca se pot consuma din cele pe baza de aspartan), alcoolul si tigarile. Deci stia el dr. Nedelcu ce stia cand m-a pus sa tin regim.
teo
Moderator

Mesajde Nutz » Lun Oct 09, 2006 3:52 pm

In grasimile animale intra si carnea macra, sau doar grasimea din carne? Micii intra in categoria nerecomandata?
Nutz

Mesajde teo » Mar Oct 10, 2006 9:10 am

Hai ca m-ai dat pe spate, Nutz cu micii.
Carnea macra nu intra in categ grasimi. Doar daca e vorba de carne cu multa grasime pe ea (gen fleica).
Micii cred ca intra, au ceva grasime. Dar mai intreb diseara la Elias. Nu pot sa spun sigur acum.
teo
Moderator

Mesajde Arinna » Mar Oct 10, 2006 6:03 pm

Teo, succes la Elias, sa vii optimist!:)

Pai micii au condimente si oricum nu-i bine- zic si eu. Am citit ca si carnea de vita e bogata in grasimi! Si cea de porc cu siguranta...chiar daca nu se vede grasimea.Numai pestele si puiul sunt carne slaba...Apoi untul, laptele, trebuie sa fie din cele degresate daca e asa....Eu nu mai mainanc din iarna vita si porc, poate doar exceptional...
Arinna

Mesajde Nutz » Mar Oct 10, 2006 6:49 pm

teo, am intrebat in special de mici pentru ca imi plac foarte mult, si nu cred ca pot renunta la ei. De la restul ma pot abtine :lol:
Nutz

Mesajde teo » Mie Oct 11, 2006 8:49 am

Am fost aseara la Elias, la doctorita dermatolog la care am mai fost eu si cu alte chesti (matreata). E un om de exceptie, mi-a placut de ea. E singurul medic dermatolog de care mi-a placut. S-a bucurat mai mult decat decat mine cand a vazut ca mi-au aparut primele semne de pigmentare pe maini si mi-a spus ca pana la vara o sa fiu complet repigmentat (ma rog, nu prea cred eu asta, la cate am vazut pe acest site...).
Mi-a dat tot Vitix gel (2 ori/zi) si Vitix capsule (de preferabil 2/zi) si sapunul Eucerin. Astea sunt obligatorii.
Restul de medicamente din trat. d-rui Nedelcu a zis ca sunt adjutante, le iau daca am bani: Magneziu forte, Coenzima Q10, biomelatonina (asta e de somn si anti-stress, sa nu ne mai panican ca ne ies pete noi), crema de corp Deuteria (asta tot dl. Nedelcu a inventat-o).
Sa stiti ca mie coenzima Q10 mi-a facut f. bine, am intinerit la fata: pielea e mai intinsa si mai elastica, este evident. Si sapunul Eucerin a facut bine, am fata f. alba, fara impuritati.

In privinta regimului, a zis ca nu are sens sa fiu asa de strict. Insa sa evit grasimile animale, sa mananc carne alba (peste si curcan) pentru proteine.
Cafeaua, cola tr. evitate ca sunt excitante nervoase si ne agita.
De mici nu am mai intrebat, dar e evident ca trbuie evitati: au o gramada de grasime.
I-am mai spus ca am avut pete albe care s-au bronzat. A fost pitiriazis alb, nu vitiligo, mi-a spus ea.

In privinta Vitixului, a spus ca ,,e eficient si in pivnita''!

Multa sanatate!!
teo
Moderator

Mesajde Arinna » Mie Oct 11, 2006 4:55 pm

Teo, ma bucur pentru vestile bune !

Sa nu uit- nu le mai spune ca ai fost si la alti medici ca nu le convine deloc.

Magneziu e tot anti stress, e foarte bun, are efect rapid si nu da somn, e de zi, usor, numai bun pentru cei ce vor sa-l ia dimineata.Eu nu :oops: il las pentru dupa masa...
Tare-s curioasa cat costa Coenzima in tara, mereu vedeam da nu mi-am luat, ca si asa inghit prea multe medicamente. Aici e de la 23 de dolari in sus.
Eucerin am si eu, am luat la mine o crema cu uree, facusem alergie de la sapun, asa mi-a zis Dr , dar cred ca era de la deodorant, si mi-a trecut cu eucerin crema, si am schimbat si sapunul si deo, am cautat ceva cat mai natural, nu stiam ca e bun Eucerin ca luam.Deo iau numai de la Vichy, exista si mai naturale dar nu sunt eficiente...
Arinna

Mesajde alexa_x » Mie Oct 11, 2006 10:25 pm

arinna coenzima Q10 costa in jur de 400.000...
alexa_x

Mesajde Arinna » Mie Oct 11, 2006 10:55 pm

Multumesc Alexutza!
Arinna

Mesajde teo » Joi Oct 12, 2006 8:50 am

Sunt 2 coenzime: de la firma Walmark (costa 404 000 lei) si de la Hofigal: costa 270 000/30 capsule. (adica 10 USD). Eu am luat de la Hofigal.
teo
Moderator

Mesajde Arinna » Vin Oct 13, 2006 12:03 am

Multumesc Teo!
Arinna

Mesajde teo » Vin Oct 13, 2006 8:43 am

cu placere.
teo
Moderator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Tratamente