este prima data cand scriu pe acest forum cu toate ca accesez de ceva vreme site-ul care mi se pare foarte bun si ii felicit pe cei care se ocupa de el
am vitiligo de la varsta de 20 de ani, acum am 32.evolutia nu a fost agresiva tinand cont ca dupa atatia ani am pete in jurul ochilor, a gurii si pe genunchi.
in rest am avut o viata normala, lucrez intr-un mediu destul de pretentios, sunt casatorita de 9 ani si am un copil minunat.
nu am prea facut tratamente dar de 1 an cand mi-au aparut petele de la genunchi am zis ca trebuie sa ajut si eu un pic situatia si sa incerc tratamente.
in urma a ceea ce am citit pe acest site am achizitionat lampa uv chiar daca petele mele sunt destul de vechi si nu am vazut mule pareri optimiste pentru evolutia acestora.
ii rog pe cei ce folosesc lampa sa-mi spuna daca o folosesc pe locul proaspat dat cu vitix si ce se intampla cu zona sanatoasa dar care este si ea acoperita de lampa.va mai rog sa-mi spuneti si daca atunci cand lucram pe zona gurii faptul ca sunt si buzele acoperite de lampa reprezinta vreo problema