Procedeul consta in injectarea la nivelul dermei a unei cantitati f mici de solutie lichida continand un amestec de minerale (Ca, CR, Mg), aminoacizi, antioxidanti si vitamine (A, B5, C, E) , astfel incat sa se refaca echilibrul pierdut la nivelul pielii. Pentru persoanele care vor intinerirea tenului sau diminuarea celulitei se introduc si acid hialuronic, colagen etc, dar mie nu mi-a trebuit asa ceva. Apoi se recomanda sedinte de lampa nUVB sau expunere la soare (intre ore decente) pentru ca pielea alba sa se bronzeze.
Din pacate procedeul e cam invaziv, sau la mine cred ca nu a prins anestezia. Mi s-a dat cu o crema antidurere pe toate petele unde urma sa se injecteze solutia, si am stat 30 min ca anestezia sa isi faca efectul. Dupa 30 min a venit doctorul si a inceput sa imi faca injectiile in derm (se fac cu o seringa f mica si cu un ac mic, de max 1 cm). Din pacate m-a durut, si ce m-a mai durut, dar nu am spus ca ma doare ptr ca imi era teama ca medicul va intrerupe sedinta de tratament si eu imi doream foarte mult sa fac acest tratament. Asa ca am strans din dinti si am suportat cam la 100 de intepaturi dureroase. A curs si sange din intepaturi, dar asta este.
Acum astept rezultatele, se fac intre 8-10 sedinte de tratament, insa eu sunt abia la inceput, inca nu m-am bronzat pe petele albe. Am atacat petele de pe palme, degete, coate, subtiori si una de la laba piciorului (adica tot ce am).
Oricum va tin la curent.